På Bingo med Ella. Supertrevligt.

24c12378f9b40f390e0523f31c63ba.png

Kolla varifrån!

På Bingo med Ella. Supertrevligt. Sista bladet nu, tyvärr ingen vinst hittils.


åttonde mars

Nu på slutet har jag blivit extremt hemmakär och tycker det är jävligt trist att aldrig våra vänner/familjer kommer och hälsar på oss. Förklaringen lyder oftas att det är för långt till oss. Men vet ni, det är faktiskt samma bit för oss att åka till er som för er att åka till oss. Men som tur är finns det vissa som faktiskt tar sig tid och hälsar på.

Hur som helst, i fredags så hade jag avstämning. Jag, Camilla och Anna hade suttit och slitit med uppgifterna till denna men förstod fortfarande inte på fredags förmiddagen var det handlade om, men som tur var klarade vi den! Fick ett sms av Martin&Ella om middagsbjudning och det tackade jag och mitt hjärta inte nej till. Efter middagen packade vi ner det som skulle bli efterrätten och for hem till oss i Loke. Krull&Åsa hängde också på.
Litet missöde blev det med fonduen. Jag har en fonduefontän som jag aldrig använt som vi skulle testa. Vi smälte, vad vi trodde var mjölkchoklad, men maskinen ville inte riktigt funka som det skulle göra. Då inser vi att ngn utav chokladkakorna var DAIMCHOKLAD. Hur detta nu gick till, vi kollade flera gånger på pappret till chokladen och det stod mycket tydligt att det var mjölkchoklad. Bodin kom förbi efter ett tag och då blev det en massa tok.
"Med andra ord" spelades, det sjöngs kareoke och blev en heldel dans. Mycket trevlig kväll.

Lördagen blev i Tandsbyn hos M-L&Uno. Blev också bjuden på middag där så fröken Vrede var mycket glad.
Och söndagen spenderades i Torvalla By hos Pappa. Lillasyster fyllde 5 år på lördagen så vi var bjudna på middag igår.
Toppen helg har det var helt enkelt. :)

Och nu är det bara en vecka kvar till jag börjar min praktik på fyra veckor. Spännande.


RSS 2.0