Nu dricks några kalla, dock blir d

0372aa37d7efa904f5c2f6601ffbf048.png

Kolla varifrån!

Nu dricks några kalla, dock blir det inte för många. 07.00 börjar jag jobba imorgon. Får se om jag orkar hålla mig uppe till tolvslaget, har iaf en liten skumpa på kylning. Har hänt en del sen jag skrev sist. Men ni får vänta med det, bilder kmr då oxå. Gott nytt år på er, mina vänner. Och ta det lugnt ikväll.. Gör inget som jag inte skulle göra.
KRAM!


Nedrans blogg.

Det här med lösenordsskyddad blogg verkar inte vara min grej.
Tydligen så funkar det ju inte som det ska just nu.
Sofia, kommentera detta inlägg så jag vet att det funkar nu när bloggen inte har lösen.

Det blir lösen igen så fort jag hittat felet.


(Y)

Fick mig en tjusig skrivare i julklapp som jag nu har installerat. Trodde aldrig jag skulle klara av det, men tji fick jag. Dock har jag inte testat skrivit ut något än, så jag ska väl inte bli överlycklig än. Den kanske inte ens funkar :P
Det är en sådan där bra fotoskrivare med scanner också. Superbra tycker jag, M har en liknade som jag gillar mycket, men nu slipper jag slösa på hans färgpatroner. :)

Mannen jobbar denna kväll också, hyfsat segt hemma.
Dock känner jag mig lite halvklen så det är skönt att inte göra ett skit.
Supersugen på att baka,men hade då helst velat gjort bullar, men blir inga bullar då man inte har jäst hemma.
Måste komma ihåg att skriva det på inköpslistan.

Hade tänkt att kolla på "Idol - de magiska ögonblicken" som börjar på fyran nu klockan åtta. Det blir ett svårt val med filmen klockan nio. På trean är det "Bröllopsfixaren", fyran "Underbar och älskad av alla" och på femman "Bodyguard". Inte lätt val alls.

-

Michael <3


Update

Liten uppdateringen om veckan som varit;

22 december - Åkte ner till Stöde, för att jobba. Jobbade natten 20.45-07.15. Gick oväntat bra. Trots mina sömnproblem och att jag inte jobbat natt på fyra månader så flöt allt på. Blev inte trött fören jag kommit hem till min syster och skulle lägga mig.
23 december - Bad att bli väckt 12. Barna kom och väckte mig. Mosters älsklingar.  Lite små stök hela dagen och granen kläddes. Blev uppesittarkväll, dock ingen vinst.
24 december - Julafton! Hjälpte till och fixa maten och busade med barnen. Sen blev det ladda för jobb. 14-21, men fick börjar 15.30 istället. Härligt, härligt. Efter jobbet åkte jag till syster och öppnade klappar och sedan for vi hem till Loke. Borta bra men hemma bäst.
Igår -  För min del blev det lugn hemmakväll med massa filmer medans älsklingen jobbade.

Idag så har det varit städning för hela slanten. Dammsugning, skrurning av golv och diskning. Trots att vi bor i ett hus så gick det fruktansvärt fort.
Ikväll är det lugnt och skönt också. Kollar lite på tv och inväntar att det ska börja någon film. Älsklingen är duktig och jobbar som vanligt.
Nu ska jag plocka fram lite gotta och mysa ner mig under täcket i soffan.


RSS 2.0